Aankoopbemiddeling

Indien u een woning op het oog heeft dan moeten er vaak nog veel zaken worden uitgezocht en geregeld, met andere woorden, een koop omvat meer dan we in eerste instantie denken. Als aankoopmakelaar zorg ik daarin voor het overzicht en dat bezorgt u rust.

Na het bekijken van de woning worden alle bevindingen met u besproken, zoals de courantheid, taxatiewaarde, bouwkundige staat, de wijkopbouw, ligging etc. Tevens worden alle juridische aspecten van het huis onderzocht, te denken valt aan bestemmingsplannen, bouwvergunningen en bodemverontreiniging. Aan de hand hiervan krijgt u een deskundig advies voor de aankoop van de woning. Als aankoopmakelaar zal ik ook de onderhandelingen voor u voeren met de verkopende partij, dit alles natuurlijk altijd in overleg met u! Na de koopovereenkomst houdt de dienstverlening niet op. Wanneer u bijvoorbeeld een verborgen gebrek constateert nadat het woonhuis in eigendom aan u is overgedragen, ook dan kunt u nog terecht bij mij voor een deskundig advies en mogelijk verdere begeleiding.

In het kort bestaat de aankoopbemiddeling uit de volgende punten:

  • Samen met u de locatie en woning bezichtigen
  • Het inspecteren van het pand
  • Regelen van het, indien gewenst, bouwkundig onderzoek (deze kosten worden extra in rekening gebracht)
  • In overleg met u de onderhandelingen voeren
  • Beoordelen en bespreken van de koopakte
  • Het controleren van de kadastrale gegevens
  • Contact en overleg met de notaris
  • Nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft

Soms volstaat "even meekijken en denken" al om je verder te helpen. Alles kan!

Door mijn ervaring als makelaar kan het huis normaal gesproken voor een lager bedrag worden aangekocht, waardoor u de kosten zeker terugverdient.
Alle aankoopdiensten voor een heel interessant tarief van €50,- per uur. 2 uur werk in totaal? €100 ex. b.t.w. 10 uur werk? €500,- ex. b.t.w. simpeler kan niet!

Interesse in de aankoopbegeleiding of wenst u meer informatie?
Mail naar info@haulezmakelaardij.nl of bel naar +31 0114 630 893