Beschrijving

Dit appartement doet mee met de open huizen route. Zaterdag 2 oktober tussen 10:00 en 15:00 is dit appartement zonder afspraak te bezichtigen.

Omschrijving:
Prachtig instapklaar penthouse met 2 slaapkamers en zonnig dakterras.

Indeling:
Inkom via lift en/of modern trappenhuis. De riante woonkamer en keuken (+/- 80m2) zijn heerlijk licht en modern afgewerkt. Je hebt een mooi zonnig dakterras (+/- 31m2) is gesitueerd op het zuidwesten, rustig gelegen, rachtig uitzicht en lekker veel privacy. De strakke keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, kookplaat en flink wat berg- en werkruimte. Verder heb je 2 slaapkamers, een riante badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad en dubbele wastafel. Door de hoge kwaliteit en afwerking heb je ook hier een hotel gevoel! In de hal heb je het toilet en de berging voor de wasmachine en droger. In deze berging staan ook de warmtepomp en warmteterugwinsunit opgesteld. Het terras is trouwens netjes betegeld en onderhoudsvrij.
Bij de ondergrondse parking heb je een eigen berging van 9.3m2. Deze is voorzien van elektra. Een eigen parking kan worden bijgekocht voor €27.500,-. 
 	
Bijzonderheden:
•	Veel privacy en daglicht.
•	Eigen berging.
•	Ondergrondse parking.
•	Zeer goed geïsoleerd en energiezuinig! 
•	Kunststof kozijnen.
•	Warmtepomp en WTW-unit.

Ligging:
Hulst: De woning is gelegen in het centrum van Hulst (#inulst) met alle voorzieningen op loopafstand. Letterlijk om de hoek!
Terneuzen: 19,2km.
Antwerpen: 33,0km
Breda: 92,0km.

Kenmerken