Blog

Graauwse Poort 25 januari 2011 afgesloten

In verband met werkzaamheden is de Graauwse Poort op 25 januari 2011 afgesloten.

Op dinsdag 25 januari 2011 is de Graauwse Poort te Hulst vanaf 9.00 tot 12.00 uur afgesloten voor het verkeer.Die ochtend worden er ter plaatse werkzaamheden verricht aan het riool en aan de verlichting van de stadspoort. In verband hiermee is de Zoutestraat vanaf de Glacisweg tot aan het Schuttershof afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Nieuw oefenterrein voor brandweer Hulst

HULST - De brandweer in de gemeente Hulst heeft sinds deze maand een nieuw oefenterrein in gebruik genomen. De praktische oefeningen en lessen vinden plaats op het voormalige terrein van C1000 aan de Absdaalseweg 43 in Hulst.

Tot nu toe gaf de brandweer deze oefeningen en lessen op het terrein achter de brandweerkazerne. Nu dat in verband met de nieuwbouw van een supermarkt voor Albert Heijn is verkocht, moest het brandweerkorps op zoek naar een alternatieve locatie.

Vernieuwen bomen Heikant & Clinge

De Schooldreef te Heikant en de Koningin Julianastraat te Clinge zijn op resp. 18 en 19 februari 2013 afgesloten.

Op maandag 18 februari 2013 worden in de Schooldreef te Heikant bomen gekapt. Dit is nodig omdat de bomen in een slechte conditie zijn. Het gaat om 10 Zweedse Meelbessen. Tijdens de kapwerkzaamheden wordt het gedeelte van de Schooldreef, gelegen tussen de Polenlaan en de Wildelandenstraat vanaf 8.