Blog

Infoavond rotonde Kapellebrug

Informatieavond over de aanleg van een rotonde ter hoogte van de grensovergang Kapellebrug.

Op donderdag 25 april 2013 organiseert de EGTS Linieland van Waas en Hulst een informatieavond over de aanleg van een rotonde ter hoogte van de grensovergang te Kapellebrug.

De EGTS Linieland van Waas en Hulst is een Europese Groepering voor Territoriale Samenwerking, gezamenlijk opgericht op 15 juni 2011 door de Belgische gemeenten Stekene, Sint-Gillis-Waas en Beveren, de Nederlandse gemeente Hulst, de Belgische Provincie Oost-Vlaanderen, de Nederlandse Provincie Zeeland en het Belgische intergemeentelijk samenwerkingsverband Interwaas.

Binnenstad beperkt bereikbaar

Ivm de Marathon Zeeuws-Vlaanderen is de binnenstad van Hulst op 20 april 2013 beperkt bereikbaar.

Op zaterdag 20 april 2013 vindt de vijfde editie van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen plaats. Dit jaar wordt er gestart in Terneuzen en ligt de finish op de Grote Markt te Hulst. Voorafgaand aan de aankomst van de marathonlopers vinden er in de Hulster binnenstad diverse afwachtingslopen plaats.

Infoavond speeltuinen Sint Jansteen

Waar en hoe gaan we spelen in Sint Jansteen & Heikant, centrale thema tijdens bijeenkomst op 23 april 2013.

Op dinsdag 23 april 2013 vindt er in gemeenschapscentrum De Warande te Sint Jansteen een bijeenkomst plaats met als centrale thema “Waar & hoe gaan we spelen in Sint Jansteen & Kapellebrug?”.

In de gemeente Hulst zijn er op dit moment in totaal 72 speeltuinen en speelgelegenheden, met daarin zo’n 350 speeltoestellen.