Blog

Halloweenhorror trekt vele honderden 'griezelaars'

CLINGE - Zo'n zeshonderd mensen trokken zaterdagavond het Clingse bos in om zich bang te laten maken door spoken, heksen en uit hun graf oprijzende rammelende geraamtes.


De kleintjes - met hun vaak net zo bange ouders - mochten een zaklantaarn mee, maar de groteren moesten het zonder licht zien te rooien.

De volle maan hielp een beetje om 'ondode' onverlaten te herkennen en op tijd weg te wezen.

En de winnaar is ???

Wat is het gewicht van deze balk???Er zijn meer dan 170 formulieren ingevuld!Het juiste gewicht is 11,6 kg.Haulez Vastgoed geeft 4 cadeaubonnen weg a. €25,- van Karwei Hulst.En hier zijn de 4 winnaars!


G. Kruyser uit Hengstdijk (11,5kg)


R. van den Branden uit Heikant (11,5kg)


W.

Run op huizenmarkt?

AMSTERDAM - Over de eerste negen maanden van 2012 bedraagt de gemiddelde koopsom va woningen € 229.700, een daling van 5,3% ten opzichte van dezelfde periode in 2011 en -4,3% in vergelijking met het gehele jaar 2011. De prijsontwikkeling per provincie laat geen schokkende ontwikkelingen zien, in Friesland en Noord Holland is de daling met 6,3% het grootst.

Dit meldt Woningmarktcijfers.

Nieuwbouw kan weer in Kapellebrug

KAPELLEBRUG - Binnen afzienbare tijd wordt het toch mogelijk om aan de St. Janstraat in Kapellebrug nieuwe huizen te bouwen.


De provincie heeft het verzoek van de gemeente Hulst gehonoreerd om de bebouwingsgrens van het dorp te verleggen. Daardoor wordt woningbouw in de St. Janstraat in principe mogelijk.

Woningmarktcijfers Augustus 2012

HuizenZoeker verzamelt gegevens van alle woningen die via grote huizensites en makelaarsites te koop worden aangeboden. Per woning worden de vraagprijs, woonoppervlakte en het woningtype opgeslagen.

 

 

Maandelijks wordt uit deze gegevens een aantal indicatoren voor de huizenmarkt
berekend, welke hieronder zijn weergegeven.

woningmarkt-september-2012.

Subsidiekorting nekt muziekkorpsen Hulst

HULST - Een nieuwe bezuiniging op de subsidie aan de muziekgezelschappen in de gemeente Hulst zou sommige verenigingen wel eens de kop kunnen kosten.


De gezamenlijke harmonie- en fanfarekorpsen hebben die noodkreet neergelegd bij het gemeentebestuur. Ze vragen om hen volgend jaar buiten schot te laten. "Met de in de afgelopen jaren opgelegde bezuinigingen is de grens van het haalbare voor de muziekverenigingen in de gemeente overschreden", betogen de korpsen.

Actie rookmelders in Hulst

Van 1 tot en met 31 oktober 2012 vinden de Nationale Brandpreventieweken plaats. Thema is ‘Wat doe jij bij brand?’ Ook de gemeente Hulst doet weer mee aan deze campagne.

De hele maand oktober besteedt de gemeente Hulst aandacht aan rookmelders via verschillende media. Op deze wijze wil de gemeente de noodzaak van het plaatsen van rookmelders in het belang van persoonlijke veiligheid benadrukken.